top of page

De dansstudio V.Z.W.

DSC_5151
DSC_5156
DSC_5175
DSC_0946

Er was eens een meisje met een grote droom…

Sinds 2009 is deze droom werkelijkheid geworden en blijft het verder groeien in een prachtig pand in Zottegem waar we in twee zalen volledig onze danskriebels vrij laten.

Onze leuze is “ dans met je hart en je voeten zullen volgen”, dus Ineke en het volledige lerarenteam zullen hun uiterste best doen om hun danskriebels door te geven aan ALLE leden.

Het is voor ons héél belangrijk dat iedereen zijn plaatsje kan vinden in onze school. Van een onzeker kleutertje die zijn/haar eerste danspasjes uitprobeert, een energieke tiener die zijn/haar energie kwijt wil. Personen met een mentale beperking die ook wel eens willen schitteren op de dansvloer tot een volwassene die even wil “ontsnappen” aan de dagelijkse routine en stress. Door ons uitgebreid gamma kan iedereen bij ons terecht van 2.5 jaar tot ... We bouwen niet alleen aan onze dansen doorheen het jaar maar ook aan veel vriendschap en plezier.

Wanneer je lid wordt van de dansstudio word je automatisch lid van Danssport Vlaanderen* die maar liefst 30.000 leden telt.

 

Het lidgeld hiervoor bedraagt €7 voor -18 jarigen en €10 voor +18 jarigen. Dit lidgeld is opgenomen in het lesgeld.

 

Alle info i.v.m de voordelen van een lidmaatschap bij Danssport Vlaanderen kan u vinden op Voordelen Danssport Vlaanderen

* Danssport Vlaanderen vzw is een door BLOSO erkende en gesubsidieerde unisportfederatie.

Meer info op www.danssportvlaanderen.be

LOGO SPORT VLAANDEREN.jpg
Mia.gif

Lees hier wat Panathlon inhoudt 

bottom of page