Goede afspraken = goede vrienden :)

Beste mama's en papa's, beste dansers,

Hopelijk zijn jullie ook al wat bekomen van de prachtige reis richting Las Vegas.

We hebben er met z'n allen van genoten :) We hebben overweldigend veel positieve reacties mogen ontvangen waarvoor dank!

Enkele dienstmededelingen voor volgend jaar:

* publicatie uurrooster: 31/05/2018 00:00 ;)

* inschrijvingen bestaande leden/ broertjes en zusjes : vanaf 01/06/2018 00:00 ;)

* inschrijving nieuwe leden vanaf 1/07/2018 00:00

De volgorde van inschrijving bepaalt de plaats.

*Iedereen (ook de groepslesmensen) dient opnieuw zijn gegevens achter te laten, conform GDPR zullen wij die stockeren en gebruiken voor De Dansstudio doeleinden. Privacyregelgeving zal ook op de website verschijnen.

*Gele lessen: vrije toegang voor iedereen: indeling in eerste instantie op leeftijd (zie geboortejaar op de kalender); in september zal er een groepsindeling plaatsvinden waarbij verschuiving kunnen/zullen optreden qua niveau. Dit zodat jullie kind zich in de meest ideale omstandigheden kan ontplooien. Hou daar rekening mee!

*Rode lessen: voor deze lessen is er toegang na auditie. Het kan dus zijn dat je er ook niet bij bent...bereid jezelf/ je kind daar op voor. Er niet bij zijn betekent dan niet dat je niet kan dansen maar dat je eerst nog wat werkpuntjes hebt. Uiteraard kan je steeds feedback vragen aan Ineke.

*Blauwe lessen: vrije toegang, zeer belangrijk dat jullie zich goed inschrijven. Bij laattijdige annulatie van de les (overmacht, ziekte, kwetsuur,...) krijgen jullie een SMSje om je daarvan te verwittigen zodat je geen nutteloze verplaatsing moet maken + belangrijk voor de verzekering!

*We starten ook met een nieuw communicatieplatform (i.s.m. UP2D8) via hetwelk je een app kan downloaden op je GSM om het laatste nieuws ook te volgen van De Dansstudio. Snel, vlot en makkelijk! We sturen de instructies mee met de bevestiging inschrijving.

Vele danskriebels!


Recente berichten
Archief

  © 2020 by De Dansstudio V.Z.W.  (Ineke Legon - Steven Kint) 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

  Groep

  Pagina